Agnes blogg
En blogg från c.nu

Lite uppdatering och tankar <3

10 oktober, 2017 - 13:20Inga kommentarer

 

Jag har inte bloggat på ett tag men det för jag har inte haft någon lust i helgen och jag har fortfarande inte ett shema, så glöm inte att kommentera om ni vill ha shema nu eller senare när bloggen växer. Ni får inte heller glömma att kommentera om ni vill ha teman på mina olika inlägg och medan du är och kommenterar dom två första frågorna så kan du kommentera vad ni vill jag ska kalla er istället för "läsarna"

Men nu till något helt annant:)                                                                                                                                                   Jag vill ni ska ställa frågor till en Q&A för det skulle vara super kul att göra en sådan i nästa inlägg och ställ gärna frågor som jag inte redan har svarat på i mitt andra inlägg: Om du inte vet vilket inlägg jag menar så kan du/ni söka på "Lär känna mig!" här på bloggen. Ni kan också kommentera vad ni vill bloggen ska handla om för jag tänker att den ska handla om mina tankar och lite andra saker men jag undrar om ni vill ha något speciellt t ex. Skvaller-blogg, Allt möjligt eller shönhet. Ja, ni fattar väl vad jag menar, men nu ska jag avsluta och så ses vi i nästa inlägg, glöm inte like och kommentera för det skulle betyda såååååååå mycke

bye!

PS/: Nu när jag har läst igenom så ser jag att jag har skrivit VÄLDIGT MYCKET om att ni ska kommentera massor av saker men jag hoppas att några kan svara/kommentera på frågorna!<3 :)

 

 


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Vad har tomten för färg på sin mössa?